Снимки ПетелОбщинските съветници във Варна взеха решение да отпуснат 300 000

...
Снимки ПетелОбщинските съветници във Варна взеха решение да отпуснат 300 000
Коментари Харесай

Общинарите отпуснаха 300 хиляди лева на баскетболния Черно море Тича

Снимки  " Петел "

Общинските съветници във Варна взеха решение да провиснал 300 000 лв. на бакетболния Черно море Тича. Това стана, откакто включиха разглеждането на проблемите на клуба като първа точка в дневния ред на сесията.



Първоначално шефът на Общински съвет Тодор Балабанов посочи, че юридически този проблем не може да бъде вписан като първа точка в дневния ред и изиска да минат първите две други точки. Впоследствие след консултация с Ивайло Митковски и други съветници, казусът с баскетбола бе включен като първа точка в сесията и бе взето въпросното решение. То бе бурно приветствано от баскетболната общественост в зала " Пленарна " с крясъци " Черно море, Черно море ".

Преди това шефът на клуба приказва от трибуната. Георги Ганчев похвали общината, че поставя грижи за спорта в града и даде за образец нейната поддръжка за плувен комплекс " Приморски " и футболния Спартак.

Ганчев даже предложи да се отделят за баскетбола 300 000 лв. от плануваните от градската администрация 5 милиона лв. за цветя и след това тъкмо това се случи. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР